Bierabonnement

Sorteren op:

Ontdek speciaalbieren met een bierabonnement van Broer. Uniek speciaalbier wordt zorgvuldig geselecteerd uit binnen- en buitenland. Terwijl je de bieren proeft, ontdek je meer over het specifieke bier, de brouwerij, bierstijlen en bier proeven algemeen.

Bierliefhebbers kunnen nu iedere 2 maanden genieten van een voorgeselecteerd speciaal bierpakket. Je ontvangt iedere 2 maanden een selectie van 8 unieke speciaalbieren.

In het speciaalbier abonnement van Broer zitten verschillende stijlen speciaalbier zoals IPA, Dubbel, Tripel, Stout, Porter, Weizen en Witbier. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de seizoenen waardoor je in het voorjaar een lentebok in het bierpakket kunt verwachten, in de zomer een witbier of een weizen, in de herfst een herfstbok en in de winter heerlijke winterse speciaalbieren.

Laat je verrassen met 8 unieke speciaalbieren. Let op: bieren die wij selecteren hoeven niet op de site te staan. We garanderen dat er altijd meer waarde aan bieren in zit dan je betaalt. Laat je dus gewoon verrassen!

Proost!